Ny menustruktur på Jobnet

Fra d. 7. december 2019 får Jobnet en ny opbygning.

Nedenfor finder du en overordnet vejledning i, hvor du fremover kan finde adgangen til Jobnets forskellige redskaber.

Forsidens menupunkter

Når du har logget ind, kommer du til din forside. Der er ikke ændret ved indholdet af forsiden, bortset fra at der er færre menupunkter at forholde sig til.

Forsidens indhold kan være forskelligt fra bruger til bruger, men nedenfor er et eksempel.

De tre røde ringe markerer, hvor du finder menupunkterne:

De tre menusider

Når du klikker på et af menupunkterne, lander du på en menuside. Her får du et overblik over en række redskaber med en tilhørende lille tekst, der forklarer, hvad redskabet skal anvendes til. Du kommer videre til redskabet ved at klikke på pilen.

På menusiden Jobsøgning findes de redskaber, der har med jobsøgning at gøre. Det ses af skærmbilledet nedenfor, hvilke redskaber, det drejer sig om:

På menusiden Planer og aftaler findes de redskaber, der har med de arbejdsprocesser, du har som ledig, at gøre. Det kan være forskelligt for forskellige borgere, hvilke redskaber det drejer sig om. På skærmbilledet nedenfor, ser du et eksempel:

Ved at klikke på dit brugernavn kommer du til menusiden Brugerprofil. Her finder du adgangen til redskaber, som har med dine personlige indstillinger og gøre, ligesom du kan tilmelde dig sms og e-mail- service:

Find rundt på siden

For at finde rundt på siden kan du bruge:

• Menupunkterne for at komme til menusiderne
  • Jobnet-logoet for at finde tilbage til forsiden, markeret med rød ring nedenfor.
  • Brødkrummerne øverst på siden, angivet med en rød pil nedenfor. Brødkrummerne viser titlen på den side, du er på, og den/de sider, den evt. er placeret under. Du kan klikke på et af sidetitlerne for at komme hen til en af de andre sider.