Ø - 2019.01.22 : Fejl ved udskrivninger af jobannoncer

Løst ved patch : fejlrettelser 22. januar 2019

Efter opdateringen fredag den 7. december 2018 har det ikke været muligt, at udskrive Jobannoncer via linket "Udskriv" i annoncen.

I IE og Firefox vises en fejlside når du vælger 'Udskriv': "Websiden kan ikke vises" og følgende Url-adressen vises:

unsafe:javascript:window.print().

Linket "Udskriv" virker ikke i Google Chrome.

Ved valg af Ctrl + P i IE udskrives en blank side.

Ved valg af Ctrl + P i Firefox kan annoncen skrives ud, men ved en 2-sidet annoncen udskrives kun side 1.

Ved valg af Ctrl + P i Google Chrome kan annoncen udskrives.

Status: Fejlmeldt

Sagsnummer 131822

Det er oplyst at fejlen forventes rettet den 22-01-2019