Oplever du fejl ved redigering af joblog?

Hvis du benytter Safari som browser, vil du muligvis opleve fejl, når du redigerer og gemmer i en oprettet joblog. De fleste der oplever fejlen benytter Mac, iPhone eller iPad.

Fejlen betyder, at det ikke er muligt at ændre i en joblog, herunder navne, datoer, filer etc. Status ændring (søgt / afslag etc) kan lade sig gøre hvis det gøres i joblog oversigts-billedet og ikke når den enkelte log er åben.

Du kan muligvis løse problemet ved at skifte til en anden browser - Firefox eller Chrome.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03-05-2018

Årsagen til fejlen er fundet. Der er tale om et generelt problem i Safari i nye iOS-udgaver, hvor Apple har introduceret en fejl.

Fejlen forventes løst i juni 2018

Sagsnummer 121316