Hvordan uploader jeg ansøgning og CV i jobloggen

På din jobsøgningslog kan du uploade din ansøgning og / eller dit CV. Nederst i din jobsøgningslog er feltet 'Ansøgning og CV'. Her klikker du på 'Tilføj ansøgning' / 'Tilføj CV'. Dernæst finder du din ansøgning / CV.

Det er kun dig, der ved, hvor dine gemte dokumenter ligger. De kan ligge på din computers skrivebord, i dit dokument-bibliotek eller måske på et USB-stik.

Mange har et billede på CV'et. Her skal du være opmærksom på, at billeder ofte fylder meget, og derfor kan overstige begrænsning på 6 MB.

Dokumentet skal være i et af følgende formater: - PDF - Microsoft Word - OOXML - OpenDocument.

OBS!

Vær opmærksom på, at ansøgningen ikke bliver sendt til arbejdsgiveren, når du gemmer den her. Du skal selv sikre, at den bliver sendt til virksomheden.

Vejledning i brug af joblog