Hvor skal jeg melde flytning?

Hvis du skal flytte, melder du det til din kommune via Borger.dk.

Da der kan gå noget tid, inden den nye adresse overføres til Jobnet, er det en god idé at registrere den nye adresse som en "midlertidig opholdsadresse" på Min side, under Min profil, Personlige oplysninger. Her åbner du skrivefeltet ved at klikke på knappen 'Tilføj midlertidig adresse'.

Hvis du flytter til en ny kommune, kan du kontakte jobcentret i din nye kommune, så de kan overflytte dig fra dit gamle jobcenter.