Nyt menupunkt 'Min jobsøgning'

Den 21. marts 2015 har du på Min side fået et nyt Menupunkt 'Min jobsøgning'. Vi har flyttet alt, hvad der handler om jobsøgning til dette menupunkt:

• Min Joblog
  • Mit CV
  • Jeg søger job som
  • Mine Favoritjob

Min Joblog

Jobloggen er blevet udbygget med nye funktioner, som kan hjælpe dig med at holde styr på din jobsøgning og alle de aktiviteter, der har med jobsøgningen at gøre. Det kan være annoncer, du vil sende en ansøgning på, netværksmøder eller besøg på en jobmesse.

De nye funktioner hjælper dig med at inddele dine forskellige aktiviteter i mindre, overskuelige opgaver. Du kan selv navngive dine opgaver, eller bruge de forslag, Jobloggen giver dig.
Forslagene udgør typiske opgaver, der kan være i jobsøgningsprocessen og kan overføres til din egen liste over opgaver med et enkelt klik.  Når en opgave er udført, kan du sætte flueben ved den for at markere, at den er udført.

Vi har lavet denne funktion, for at Jobloggen bedre kan hjælpe dig med at sætte nogle klare mål for, hvad du skal nå på en dag.

Du har fortsat muligheden for at overføre jobannoncer fra Jobnet direkte til din Joblog.  Virksomhedens navn og adresse bliver på denne måde udfyldt for dig, og du kan derfor springe nogle indtastninger over.

Når du tilføjer en ny log, fx en jobansøgning, skal du som noget nyt samtidig markere, hvor du har fundet jobbet. Denne funktion kan give dig et overblik over, om der et bestemt mønster i den måde, du finder frem til de ledige stillinger på.

Mit CV

Vi har gjort dit CV på Jobnet bedre at arbejde med. Det har fået nyt udseende, så det nu passer med resten af Jobnets layout. Det er blevet nemmere at navigere mellem de forskellige emnefelter, og du kan i langt højere grad skabe overblik over de informationer, som du indtaster i CV’et.

Under hvert afsnit i CV’et har vi indsat en hjælpetekst, der giver en vejledning til, hvad det pågældende afsnit skal indeholde af oplysninger.

Kvalifikationer, der før blev indtastet under 'Jobønsker', har flyttet plads, så du skal indtaste dem i dit CV. Arbejdsgivere kan fortsat søge dit CV frem ved at søge efter bestemte kvalifikationer, hvorfor det derfor er en god idé at du tjekker de kvalifikationer, du allerede har registreret og eventuelt tilføjer relevante og aktuelle kvalifikationer til dit CV.

Når du begynder at indtaste en stilling under feltet 'Erhvervserfaring' får du en række forslag frem om mulige stillinger. Du kan vælge et af disse forslag, eller du kan indtaste fritekst. Hvis du vælger et forslag, får du i feltet 'Kvalifikationer' også forslag til mulige kvalifikationer, du besidder, på baggrund af din erfaring. Dette baseres både på baggrund af de stillinger, du har indtastet under Erhvervserfaring, og de stillinger du har indtastet under Jeg søger job som.

Vi har omdøbt feltet 'Personlig profil' til 'Faglig profil'. Det har vi gjort, fordi det du skriver i feltet skal indeholde information om dine faglige kompetencer.

Du kan se dit CV, som det ser ud for en arbejdsgiver eller en jobkonsulent. Her kan du også eksportere CV’et til et tekstbehandlingsprogram, hvor du kan arbejde videre med CV’et og målrette det hver enkelt ansøgning. Du har også mulighed for at lave CV'et til PDF samt printe det ud.