Hvilken type signatur kræves for oprettelse af virksomhed?

Det kræver en Digital signatur eller en NemId medarbejdersignatur, som findes i to typer:

• NemID medarbejdersignatur med nøglefil, som svarer til den nuværende medarbejdersignatur. Det er en softwareløsning, hvor certifikatet er installeret på medarbejderens computer.
  • NemID medarbejdersignatur med nøglekort, som svarer til NemID til private. Det er en nøglekortsløsning, hvor certifikatet er placeret på en central server hos DanID.

Du kan benytte dit personlige NemId, hvis du har tegningsret til virksomheden.