Hvilken type signatur kræves for oprettelse af virksomhed?

Det kræver en Digital signatur eller en NemId medarbejdersignatur, som findes i to typer:

• NemID medarbejdersignatur med nøglefil, som svarer til den nuværende medarbejdersignatur. Det er en softwareløsning, hvor certifikatet er installeret på medarbejderens computer.
  • NemID medarbejdersignatur med nøglekort, som svarer til NemID til private. Det er en nøglekortsløsning, hvor certifikatet er placeret på en central server hos DanID.