Hvordan opretter jeg min virksomhed, som bruger på Jobnet?

For at oprette en profil på Jobnet, kræver det, at virksomheden har et CVR-nr., der ikke er ophørt. Der er desuden krav om, at profilen skal oprettes ved brug af NemID erhverv eller digital signatur.

Når virksomheden er oprettet, er du automatisk blevet hovedkontaktperson på virksomheden. Det betyder, at du har adgang til alle funktioner. Ønsker du ikke at være hovedkontaktperson, kan denne funktion efterfølgende overgives til en anden kollega.

Du får desuden sendt en e-mail med oplysning om bruger- og adgangskode.

Har du brug for hjælp, kan du med fordel se vejledningen Opret din virksomhed på Jobnet.dk.