Jeg har glemt mine adgangskoder til Jobnet for Arbejdsgivere?

Har du glemt din adgangskode, kan du bestille en ny adgangskode pr. e-mail.

På jobAG.Jobnet.dk's forside klikker du på linket '> Har du glemt din adgangskode:

I det pop-up-vindue, du får vist registrerer du din brugerkode og klikker på 'Send'. Du vil herefter modtage en mail med en midlertidig adgangskode. Denne skal du bruge inden for den næste time. Herefter er den ikke længere aktuel. Får du den ikke brugt, kan du bestille en ny.

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn, kan du kontakte virksomhedssupporten.