Kan jeg slette min virksomhed på Jobnet?

Ja, du logger på Jobnet og vælger ´Virksomheden´ i den sorte topmenu.

Nu har du i venstre side en række valgmuligheder og du vælger 'Slet virksomheden'.

Herefter følger du anvisningen.

Vær opmærksom på:

  • Dine tidligere annonceopslag og evt. gemte CV-søgninger bliver slettet
  • Virksomheden kan først oprettes igen på Jobnet.dk efter 24 timer

 

Drevet af Zendesk