Hvad er et Hotjob, og hvordan finder jeg det?

En arbejdsgiver kan markere sin annonce med følgende ikon:

Ikonet fortæller, at de krav, der stilles til kompetencer for at kunne varetage jobbet, er krav som vi alle kan honorerer.

Eksempelvis vil en arbejdsgiver, der søger en elektriker ikke kunne markere sin annonce som 'Hotjob', da det kræver en uddannelse som elektriker, hvilket vi ikke alle har. Modsat kan en virksomhed, der søger en butiksmedhjælper, markere annoncen som hotjob, da der ikke er krav om uddannelse til en butiksmedhjælper.

Når du skal finde Hotjob på Jobnet.dk, skal du:

På Jobnets forside vælges 'Vis flere søgekriterier' under 'Find Job' og klikke på 'Ansættelsesvilkår', hvor du kan vælge 'Hotjob'. Er du logget på skal du klikke på 'Find job' øverst på siden og klikke på 'Ansættelsesvilkår' på venstre side hvor du kan vælge 'Hotjob'.

Du kan kombinere din søgning med de øvrige søgekriterier under 'Find job'.

• By eller virksomhed
  • Fritekst, som er et søgeord - fx butiksmedhjælper
  • Arbejdstid med fx Fuldtid / Deltid

Når du har valgt dine søgekriterier, fremkommer listen.

Når du tjekker jobforslag kan du også få vist annoncer, der ikke kræver specielle kompetencer. Her viser vi dig både annoncer, hvor arbejdsgiveren har markeret annoncen som et 'Hotjob', men også annoncer, hvor arbejdsiveren ikke har markert annoncen som 'Hotjob', men hvor den valgte stillingsbetegnelse fortæller, at der ikke stilles specielle krav.