Jeg skal på efterløn, skal jeg afmeldes?

Ja, du skal afmeldes som dagpengemodtager på Jobnet og din a-kasse vil automatisk få besked om, at du har afmeldt dig grundet efterløn.

Du kan kun afmelde dig pr d.d. eller 30 dage frem i tiden.

Sådan afmelder du dig på Jobnet:

• Du skal være logget ind på Jobnet
  • Klik på menupunktet 'Planer og aftaler'
  • Klik på punktet 'Til- og afmelding'
  • Vælg årsag til afmeldingen 'Jeg er gået på efterløn.
  • Tast datoen for den første dag, du ikke længere skal være tilmeldt eller klik på datoen via kalenderen
  • Klik på knappen 'Afmeld mig'
  • Du har nu registreret din afmelding. Er du afmeldt pr. d.d. kan du se det på din forside under 'Din Status' i øverste højre hjørne.

Vær opmærksom på:

Kan du ikke selv afmelde dig, skal du kontakte dit lokale jobcenter for at blive afmeldt. Du kan finde dit jobcenter her: Mit jobcenter

OBS

• Pas på at du ikke afmelder dig for tidligt. Er du i tvivl om datoen, skal du kontakte dit jobcenter eller a-kasse.

• Hvis du er dagpengemodtager og har fået fuldtidsarbejde med start på et andet tidspunkt end den 1. i måneden, kan der af hensyn til din dagpengeudbetaling være behov for, at du fortsat er tilmeldt til månedens udgang. Kontakt din a-kasse for vejledning.