Hvad sker der, hvis jeg glemmer at tjekke mine jobforslag?

Hvis det er første eller anden gang inden for de sidste 12 kalendermåneder, du glemmer at tjekke dine jobforslag, får du en påmindelse om det, og en ny frist på 7 dage.

Glemmer du at tjekke jobforslag 3. gange eller mere inden for 12 måneder, bliver du afmeldt med det samme – uden at få en ny frist på 7 dage.

Sker det, at du bliver afmeldt, skal du tilmelde dig hurtigst muligt. Når du er afmeldt,  kan det have konsekvenser for din ydelse.

Huskeservice

Du har mulighed for at tilmelde dig Huskeservice, som er en service, hvor vi sender dig en SMS og/eller e-mail, når du har en frist, får et jobtilbud, der er en besked fra dit jobcenter mv.

Du tilmelder dig huskeservice i venstremenuen. Klik på 'Indstillinger' og her vælger du 'Huskeservice'.

Vær opmærksom på:

Det er stadig dit ansvar, at du overholder fristerne – også hvis vores sms eller e-mail ikke når frem. Hvis beskederne ikke når frem, er det ikke gyldig grund til at: