Hvor ofte skal jeg tjekke mine jobforslag?

Du skal tjekke dine jobforslag mindst hver 7. dag.

Du kan tjekke dine jobforslag oftere end hver 7. dag - du behøver altså ikke vente til den sidste dag, for at tjekke jobforslag.

Når du har klikket på knappen 'Tjek dine jobforslag', får du altid vist en dato for, hvornår du næste gang senest skal tjekke dine jobforslag.

Huskeservice

Du har mulighed for at tilmelde dig Huskeservice, som er en service, hvor vi sender dig en SMS og/eller e-mail, når du har en frist for tjek af jobforslag, skal møde til en samtale, der er en besked fra dit jobcenter mv.

Du tilmelder dig huskeservice i venstremenuen på Min side. Klik på 'Indstillinger' og vælg 'Huskeservice'.

Vær opmærksom på:

Det er stadig dit ansvar, at du overholder fristerne – også hvis vores sms eller e-mail ikke når frem. Hvis beskederne ikke når frem, er det ikke gyldig grund til at: