Hvor afmelder jeg mig Jobnet?

Du kan kun afmelde dig pr d.d. eller 30 dage frem i tiden.

Sådan afmelder du dig på Jobnet:

• Du skal være logget ind på Jobnet, og stå på ’Min Side’
  • Klik på  'Til- og afmelding' i venstremenuen
  • Vælg årsag til afmeldingen fx 'Jeg har fået arbejde fuld tid i mindst 14 dage. (Hvis ikke du kan finde en årsag, der passer i din situation, skal du kontakte dit jobcenter)
  • Tast datoen for den første dag, du ikke længere skal være tilmeldt eller klik på datoen via kalenderen
  • Klik på knappen 'Afmeld mig'

Du har nu registreret din afmelding. Er du afmeldt pr. d.d. kan du se det på 'Min Side' under 'Din Status' i øverste højre hjørne.

Vær opmærksom på:

Har du afmeldt dig frem i tiden, så skal du fortsat tjekke jobforslag. Du kan se datoen for dette på Min side

Kan du ikke selv afmelde dig, skal du kontakte dit lokale jobcenter for at blive afmeldt.

OBS
Pas på at du ikke afmelder dig for tidligt. Er du i tvivl om datoen, skal du kontakte dit jobcenter eller a-kasse.

Du kan finde dit jobcenter her: Mit Jobcenter