Kan jeg være tilmeldt Jobnet, selvom jeg ikke modtager forsørgelsesydelse?

Ja, det kan du. Du kan tilmelde dig på Jobnet.dk, eller ved at møde personligt op i dit jobcenter.

Hvis du vælger at melde dig ledig på Jobnet.dk, gør du det på følgende måde:

• Log på Jobnet, eller opret dig som ny bruger
  • På Min side klikker du på knappen 'Meld dig ledig'
  • Herefter følger du trinene et for et - der er fem trin ialt
  • Når du er færdig med din tilmelding, får du en kvittering for din tilmelding

Ønsker du yderligere hjælp, kan du med fordel se på vores vejledninger om tilmelding via Jobnet.