Kan jeg være tilmeldt Jobnet, selvom jeg ikke modtager forsørgelsesydelse?

Ja, du kan altid tilmelde dig på Jobnet. Det gør du som 'Uden ydelse'. Hvis du melder dig ledig på Jobnet, kræver det, at du har oprettet en profil på Jobnet.

Hvis du vælger at melde dig ledig på Jobnet, gør du det på følgende måde:

• Log på Jobnet, eller opret dig som ny bruger
  • På din forside klikker du på knappen 'Meld dig ledig'
  • Herefter følger du trinene et for et - der er fem trin ialt. På trin to vælger du 'Jeg melder mig ledig uden at søge om ydelse'
  • Når du er færdig med din tilmelding, får du en kvittering for din tilmelding

Ønsker du yderligere hjælp, kan du med fordel se på vores guides om tilmelding via Jobnet.