Hvordan sletter jeg mit CV?

Du kan kun slette dit CV, når du ikke er tilmeldt.

Når du er logget på ’Min Side’, skal du i venstre menuen vælge ’Indstillinger’.
Herunder vælger du 'Slet min profil':


Dit CV bliver automatisk slettet efter 18 måneder, hvis du ikke har været logget på Jobnet.

Drevet af Zendesk