Hvordan sletter jeg mit CV?

Hvis du har en sag i jobcentret, der kræver, at du har et søgbart CV, kan du ikke slette dit CV. Det gælder fx. for dagpengemodtagere, tilmeldte kontanthjælpsmodtagere og fleksjobvisiterede.

Når din sag er afsluttet, kan du slette dit CV på følgende måde:

• Klik på dit navn i øverst højre hjørne, så du kommer ind på din 'Brugerprofil'
  • Hvis du kan slette dit CV, vil der være et punkt på brugerprofilen, der hedder 'Slet min profil':

Hvis du ikke selv sletter din profil, sker det automatisk efter 18½ måned, hvis du ikke har været logget på Jobnet.