Hvordan tjekker jeg mine jobforslag?

Når du skal tjekke jobforslag, skal du være logget på Jobnet, på Min Side.

Her har du midt på siden en blå knap 'Tjek dine jobforslag'.

Du tjekker jobforslag ved at klikke på knappen 'Tjek dine jobforslag'. Når du har klikket på knappen 'Tjek dine jobforslag', får du en ny dato for, hvornår du næste gang senest skal tjekke dine jobforslag.

Samtidig får du vist en liste med jobforslag, der viser job, der matcher dine jobønsker. Du kan se, hvor mange af jobbene, der er nye siden du sidst tjekkede jobforslag. Du kan vælge at tilføje de jobforslag, der har din interesse som favoritter, så du hurtigt kan finde dem igen.

Vær opmærksom på, at når jobbet bliver fjernet fra Jobnet, forsvinder det også i dine favoritter.

Du har mulighed for at se hvornår, du har tjekket jobforslag via menupunktet Historik på Min side.

Huskeservice

Du har mulighed for at tilmelde dig Huskeservice, som er en service, hvor vi sender dig en SMS og/eller e-mail, når du har en frist, får et jobtilbud, der er en besked fra dit jobcenter mv.

Du tilmelder dig huskeservice i venstremenuen. Klik på 'Indstillinger' og her vælger du 'Huskeservice'.

Vær opmærksom på:

Det er stadig dit ansvar, at du overholder fristerne – også hvis vores sms eller e-mail ikke når frem. Hvis beskederne ikke når frem, er det ikke gyldig grund til at: