Hvordan skifter jeg min adgangskode?

For at skifte din adgangskode, skal du være logget på Jobnet.

På menusiden 'Brugerprofil' klikker du først på menupunktet 'Brugernavn og adgangskode', dernæst klikker du på 'Skift din adgangskode', hvorefter du har mulighed for at ændre din adgangskode.

Du finder menusiden 'Brugerprofil' ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne.

OBS!
Din adgangskode skal bestå af mindst 8 tegn, og skal indeholde både tal og bogstaver.