Falske Jobnetundersøgelser

Jobnetsupporten er blevet opmærksom på, at der i øjeblikket er falske Jobnetundersøgelse  i omløb. Se de vedhæftede filer.

Der er falske undersøgelser med teksten "Jobnet.dk Survey" og "Indernetundersøgelse - vi vil have din mening". Man får tilbudt specialtilbud som tak for deltagelsen.

Vi anbefaler, at man ikke svarer på undersøgelserne.

De borgere, som får tilbud om undersøgelser, får dem sandsynligvis, fordi de på et tidspunkt har fået installeret et "ondsindet" tilføjelsesprogram i deres Internet Explorer.

Uønskede tilføjelsesprogrammer kan fjernes i Internet Explorer via menuen 'Funktioner' og menupunktet 'Administrer tilføjelsesprogrammer'. Alternativt kan man benytte en anden browser.