Browsere og smartphones

Browsere du kan bruge på Jobnet På Jobnet kan du bruge disse internetbrowsere:

• Microsoft Internet Explorer 11.0
  • Mozilla Firefox *
  • Google Chrome *
  • Microsoft Edge*
  • Apple Safari * (på Mac og iPad)

Du skal være opmærksom på, at Jobnet måske ikke fungerer, hvis:

• Du bruger andre browsere
  • Du har installeret tilføjelsesprogrammer til din browser

Har du en smartphone?
Du kan bruge Jobnet på din smartphone, vi understøtter følgende mobile enheder:

• iOS7.0+
  • Android4.X+

Vi er i gang med at gøre Jobnet.dk mobilvenligt. På nuværende tidspunkt er følgende sider på Jobnet.dk gjort mobilvenlige:

• Jobnets forside
  • Min side, herunder følgende undermenupunkter
    • Mine møder, herunder mødebooking
    • Min beskedbakke
    • Meld dig ledig og afmelding
    • Aktuelt fravær
    • Personlige oplysninger
    • SMS- og e-mailservice
  • Find job
  • Joblogoversigt
  • Oprettelse af joblog

* Jobnet understøtter altid den nyeste version af, Firefox, Chrome, Edge og Safari. Flere browsere kan indstilles til automatisk at opdatere til den nyeste version. Hvis du har en ældre version af browseren eller har slået den automatiske opdatering fra, kan du under ’Krav til dit system’ se, hvordan du opdaterer din browser. Søg på ’Hvordan opdaterer jeg min browser’.