Browsere og smartphones

Når du besøger Jobnet.dk, skal du være opmærksom på, at ældre browsere kan have problemer med at vise Jobnet korrekt, så du fx ikke kan se menuen over de forskellige emner.

For at få det bedste ud af jobnet.dk, bør du anvende den nyeste version af den browser, som du bruger. Fordelen ved at opgradere din browser er først og fremmest en bedre sikkerhed, da de nyeste browsere er udviklet til at tage forholdsregler mod de seneste trusler i forhold til din IT-sikkerhed.

Hvis du bruger en ældre version, kan du med fordel opdatere til den nyeste version af samme browser, eller installere en nyere browser.

Herunder kan du se, hvilke browsere der bedst understøtter Jobnet.dk, Digital Post og NemID:
NemID - understøttede browsere