Oplever du, at dine kontaktoplysninger på Jobnet forsvinder? - LØST 08.11.2017

Hvis du benytter Safari-browser på Ipad, Iphone og Mac, kan det give problemer ved bekræftelse af e-mailadresse og mobiltlf.nr. på Jobnet. Efter bekræftelse af oplysninger kan du således opleve, at e-mailadressen/mobiltlf. nr. er blevet slettet.

Problemet kan omgås ved at benytte en enden browser - for eksempel Google Chrome eller Firefox.

Fejlen blev løst den 08.11.2017 kl. ca. 15.

Fejlnummer 107838