Får du ved booking oplyst, at tiden er booket af en anden?

Booking af et møde kan til tider give beskeden, at den tid, du har valgt er blevet booket af en anden. Det er ikke en fejl, men du kan fejlagtigt få vist beskeden i de situationer, hvor du ved booking ikke har valgt en navngiven sagsbehandler, men har valgt 'Ingen foretrukne'.


Hvis du oplever fejlen, kan du prøve at booke ved at vælge en navngiven sagsbehandler.

Fejlsag: 102428

Drevet af Zendesk