Ændringer til huskeservice pr. 17. juni 2017

Fra den 17. juni 2017 er SMS- og e-mailservice blevet ændret. Der er kommet to nye typer:

• Gode råd til jobsøgning og uddannelse
  • Undersøgelser og feedback

Du kan læse mere om, hvilke beskeder du kan få på siden 'SMS- og e-mailservice' under venstremenuen 'Min profil' på 'Min side'.

Du skal være opmærksom på, at hvis du i forvejen er tilmeldt SMS- og e-mailservice, er du også automatisk tilmeldt service på de to nye typer. Du kan fjerne tilmeldingen til en eller flere beskeder, hvis du ikke ønsker at få beskeder.

Du skal også være opmærksom på, at udseende og funktion på siden 'SMS- og e-mailservice' er ændret. Fremover kan du ikke registrere tlf. nr. og e-mail under 'SMS- og e-mailservice' men skal gøre det under 'Personlige oplysninger' i venstremenuen 'Min profil'. Nedenfor kan du se et eksempel på den ændrede side.