Ændringer til huskeservice pr. 17. juni 2017

Fra den 17. juni 2017 er huskeservice blevet ændret. Der er kommet to nye huskeservice-typer:

• Gode råd til jobsøgning og uddannelse
  • Undersøgelser og feedback

Du kan læse mere om, hvilke beskeder du kan få på siden 'Huskeservice' under venstremenuen 'Indstillinger' på 'Min side'.

Du skal være opmærksom på, at hvis du i forvejen er tilmeldt huskeservice, er du også automatisk tilmeldt huskeservice på de to nye typer. Du kan fjerne tilmeldingen til en eller flere huskeservice-beskeder, hvis du ikke ønsker at få beskeder.

Du skal også være opmærksom på, at udseende og funktion på siden 'Huskeservice' er ændret. Fremover kan du ikke registrere tlf. nr. og e-mail under 'Huskeservice' men skal gøre det under 'Personlige oplysninger' i venstremenuen 'Min profil'. Nedenfor kan du se et eksempel på den ændrede side.